1. Anasayfa
  2. Yaşam
Trendlerdeki Yazı

Özge Özder'den parkta ölü bulunan meslektaşı Seda Fettahoğlu'nun ardından duygulandıran mesaj

Şehir Tiyatrosu oyuncusu Seda Fettahoğlu'nun dün sabah Beyoğlu'ndaki 10 Aralık Şehitler Parkı'nda ölü bulunması sevenlerini yasa boğdu.

Özge Özder’den parkta ölü bulunan meslektaşı Seda Fettahoğlu’nun ardından duygulandıran mesaj

Özge Özder, hem çocukluk, hem de Şehir Tiyatroları’ndan rol arkadaşı olan Seda Fettahoğlu‘nun Beyoğlu‘nda bir parkta ölü bulunmasının şokunu yaşadı. Özder, sağ şakağında bir mermi girişi ve yanında ise bir el ateşlenmiş tabanca bulunduğu açıklanan Fettahoğlu’yla ilgili duygusal bir veda mesajı yayınladı.

Özder şu satırları yazdı: “Fotoğrafını paylaşmaya elin varmadı Sedacığım… Bir kol boyu mesafede yan yana yıllar, zamanlar geçirip bir arpa boyu yardımı dokunamıyormuş bazen insanın… ‘Biz insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık’ diye paylaşmışsın… Ben senin çabaladığın anları yazdım aklıma, şahidim ve hep o anlarda anacağım seni… Son aldığın makyaj kalemi hediyen, 8 seneyi aşan kulis arkadaşlığı ve Ankara’da aynı dönem aynı hayalleri kuran çocukluk hallerimizle birlikte her daim benimle olacaksın… Hoşça kal canım Seda… Ailene sabır diliyorum ve biz sevenlerine… Huzur bulsun yorgun ruhun, hoşça kal…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Cem Yılmaz, Özkan Uğur’un adını duyunca gözyaşlarını tutamadı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir