1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İbrahim Tatlıses'i çıldırtan haber: İyi ki senin kapına gelmedik

Evi yanan İbrahim Tatlıses bir arkadaşının malikanesinde kalmaya başladığını açıklamıştı.

İbrahim Tatlıses’i çıldırtan haber: İyi ki senin kapına gelmedik

İbrahim Tatlıses’in İzmir Narlıdere’deki evi geçen günlerde yanmıştı, şans eseri o sırada İstanbul’da olan Tatlıses bir arkadaşında kaldığını belirtti ve “Allah dostların eksikliğini vermesin. Süleyman diye bir dostumuz var sağolsun, İzmir’de 10 dönüm üzerine kurulu malikanesini bize tahsis etti. Var olasın “Sultan Süleyman kardeşim” he de Rehatiye bak” tweet’iyle arkadaşına teşekkür etti. Bu konuyu “Tatlıses’e arkadaşı sahip çıktı” başlığıyla haber yapan ve Tatlıses’e gönderen Urfa Değişim Gazetesi ünlü sanatçıyı küplere bindirdi.

71 yaşındaki İbrahim Tatlıses “Benim attığım tweet ile senin yaptığın haber ne alaka? Bu mudur gazetecilik! Ben yurt dışında değil İstanbul’daydım… Yazdığım tweet’te de var zaten… Öyle bir yazmışsın ki sanki yardıma muhtaç gibi yazmışsın… İyi ki senin kapına gelmedik… Yazık ki Urfalısın… Tebrik ediyorum seni” paylaşımını yaptı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Damla Sönmez ve Caner Cindoruk’lu Maviye Sürgün Show TV’de

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir