1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"3391 Kilometre" filminin Ege’si Haktan Zavlak Ömer’e veda ediyor

Haktan Zavlak son günlerde başrolünü Derya Pınar Ak’la paylaştığı 3391 Kilometre filmiyle gündemde…

“3391 Kilometre” filminin Ege’si Haktan Zavlak Ömer’e veda ediyor

“3391 Kilometre” filmi son günlerde gişe başarısıyla adından söz ettiriyor. Deniz Enyüksek’in yönetmen koltuğuna oturduğu Otto Entertainment ile Böcek Films imzalı film Beyza Alkoç’un aynı adlı kitabından uyarlandı. Fransa ve Türkiye arasındaki 3391 kilometrelik mesafede İzmir adlı genç kızla aşk yaşayan Ege’ye hayat veren Haktan Zavlak, bu akşam yayınlanacak 41. Bölümünde de Ömer dizisine veda edecek. Genç yıldızın henüz netleşen yeni bir projesinin olmadığı öğrenildi.

40. bölümün finalinde Haktan Zavlak’ın hayat verdiği Yaman, ölümcül bir bıçak darbesi almıştı. Okul dışından olan çocuklardan birinin falçata darbesi Yaman’ı hayattan koparacak. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Yaman’ın ölümü başta Zerrin ve Emine olmak üzere herkesi büyük bir yasa boğacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Babam ve Oğlum” filminin Arap versiyonu “To My Son”un galası yapıldı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir