1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yalı Çapkını dizisinden bir başarı daha

Yalı Çapkını dizisinin youtube adresi 1 milyon aboneyi geçti.

Yalı Çapkını dizisinden bir başarı daha

Yalı Çapkını dizisi rekorlara doymuyor. Star’ın reyting rekorları kıran, Yalı Çapkını dizisi, Youtube’ da yoğun ilgi görüyor. Bölümler 10 milyonu aşan izlenmelere sahne olurken kanalın abone sayısı da 1 milyonu aştı. 8 hafta gibi kısa bir sürede YouTube kanalı 1 milyon aboneye ulaşan Yalı Çapkını başarılarına bir yenisini ekledi.

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrolde olduğu dizide; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi isimler de yer alıyor. Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Erkeğe Güven Olmaz’a 3 yeni oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir