1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Erkeğe Güven Olmaz'a 3 yeni oyuncu

Erkeğe Güven Olmaz dizisi yakında sete çıkıyor.

Erkeğe Güven Olmaz’a 3 yeni oyuncu

Pastel Film’in FOX için çekeceği “Erkeğe Güven Olmaz” dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Doğa Can Anafarta’nın yöneteceği dizide Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Kayakesen, Erdal Küçükkömürcü, Hülya Gülşen rol alacak. Senaryo süpervizörlüğünü Can Sinan’ın üstlendiği diziyi A. Orçun Okşar, Gülsev Karagöz, Zafer Özer Çetinel yazıyor.


Dizi nişanlısı Elif’le evlilik aşamasındayken büyük bir borçla karşı karşıya kalan Erhan’ın (Alperen Duymaz), turizm şirketinin finans bölümde çalıştığı patronu Sibel’den (Melisa Aslı Pamuk) aldığı teklifle değişen hayatını konu alınıyor. “Erkeğe Güven Olmaz”ın kadrosuna son olarak Derya Beşerler, Naz Sayıner ve Emirhan Dönmez katıldı.

Dizide Sibel’in de abisi olan Tuncay’ın (Ahmet Kayakesen) eşi Begüm’e Derya Beşerler hayat verecek. Naz Sayıner, Tuncay ve Sibel’in Amerika’dan gelen kız kardeşleri Senem’i oynayacak. Daha önce “Kara Tahta” dizisinde rol alan Emirhan Dönmez de Erhan’ın nişanlısı Elif’in kardeşi Arda’yı canlandıracak. Erhan’ın ana okul öğretmeni olan nişanlısı Elif’e hayat verecek oyuncu ise henüz belli olmadı.

Öte yandan Pastel Film’in Kanal D için çekeceği dönem dizisi “Dilek Taşı”nın hazırlıkları devam ediyor. Can Sinan’ın yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda Ali Taner Baltacı oturacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Erkan Petekkaya’nın Melek’i ortaya çıktı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir