1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Star TV bu yaz dizi çekecek mi?

FOX'un ve TRT 1'in 3, atv'nin ve Kanal D'nin ise 2 yazlık dizi yayınlayacağı yaz sezonunda Star TV'nin yeni dizi çekip çekmeyeceği merak konusu oldu.

Star TV bu yaz dizi çekecek mi?

Star TV bu sezon “Yalı Çapkını“, “Ömer“, “Yüzyıllık Mucize“, “Çöp Adam” ve “Gecenin Ucunda” dizilerini seyirciyle buluşturmuştu. Önce “Gecenin Ucunda” ve son olarak “Yüzyıllık Mucize” dizileri final yapan kanal eylül sezonuna elindeki 3 dizinin yanı sıra yine çok konuşulacak projelerle başlayacak. Bu iddialı dizilerin birinde Star TV‘nin içerik anlaşması yaptığı OGM Pictures‘ın geçen yıl el sıkıştığı Uraz Kaygılaroğlu başrol oynayacak.

Star TV‘nin yazlık dizi çekip çekmeyeceği de merak konusuydu. Gelen haberlere göre kanal yaz sezonu için yeni dizi yapmayacak. Yaz döneminde merak edilen yerli ve yabancı yeni filmler ve sevilen dizilerin tekrarlarını yayınlayacak.

Diğer kanallardan FOX “Kısmet”, “Yaz Şarkısı” ve “Ruhun Duymaz”, atv’nin “Vermem Seni Ellere” ve “Üvey Anne”, Kanal D’nin “Ya Çok Seversen” ve “Dönence”, TRT 1’in “Benim Güzel Ailem”, “Hayatımın Neşe’si”, ve “Kendi Düşen Ağlamaz” ile Show TV’nin “Maviye Sürgün”ü yayınlayacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Serenay Sarıkaya’lı “Kimler Geldi, Kimler Geçti” dizisine bomba konuk
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir