1. Anasayfa
  2. Yaşam
Trendlerdeki Yazı

Zafer Algöz’ün annesinden 24 gün sonra babası da vefat etti

Usta oyuncu Zafer Algöz geçen ay anne acısıyla sarsılmıştı. 62 yaşındaki aktör şimdi de baba acısı yaşadı.

Zafer Algöz’ün annesinden 24 gün sonra babası da  vefat etti

Zafer Algöz 9 Mart’ta 83 yaşında hayatını kaybeden annesi Güner Algöz’ü Burhaniye’de son yolculuğuna uğurlanmış ve biricik annesini Burhaniye Kocacamii’de kılınan cenaze namazının ardından Geriş Mezarlığı’na defnetmişti. Cem Yılmaz, Can Yılmaz, Bülent Şakrak ve Çağlar Çorumlu’nun yalnız bırakmadığı Algöz, 24 gün sonra bu kez babası Cevdet Algöz’ü kaybetmenin acısıyla sarsıldı.

Algöz “Başımız sağ olsun…Sevgili annemizin ardından 24 gün sonra babamız Cevdet Algözü de kaybettik… 65 yıllık aşıklar cennette buluştular. Cekko babamızı 4bNisanbPerşembe öğle namazını müteakiben Balıkesir Burhaniye Koca camiinden uğurlayacağız. Geriş kabristanında defnedeceğiz. Sevenlerinin başı sağ olsun.Rabbim mekanını cennet eylesin” mesajını yayınladı.

Zafer Algöz’ün yakın dostu Can Yılmaz acı haberi sosyal medya sayfasından “Sevgili Zafer Algöz abimizin, 24 gün önce vefat eden annesinin ardından bu gece de babası (Cevdet amcamız) vefat etti. Yaşadığı acının tarifsiz olduğunu hissedebiliyorum. Zafer abimize ve ailenize başsağlığı diliyor, bu zor günlerin üstesinden gelebilmeniz için güç ve sabır temenni ediyorum. Mekanları Cennet olsun. Allah rahmet eylesin” mesajıyla paylaştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gülşen Bubikoğlu’ndan eşi Türker İnanoğlu’nun ardından ilk açıklama

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir