1. Anasayfa
  2. Yaşam
Trendlerdeki Yazı

Ünlü oyuncu Çağrı Çitanak 6 gündür güzel haber bekliyor: Annem şoktan konuşamıyor olabilir

Ünlü oyuncu çift Çağrı Çitanak ile Başak Gümülcinelioğlu günlerdir Hatay'daki annelerinden gelecek haber için sosyal medyadan yardım çağrısında bulunuyor.

Ünlü oyuncu Çağrı Çitanak 6 gündür haber bekliyor: Annem şoktan konuşamıyor olabilir

Çağrı Çitanak ile Başak Gümülcinelioğlu çifti 6 gündür Hatay’da yaşayan anneleri Nevber Yurdal Çitanak’tan umutlu haber bekliyor. Çitanak çocukluğunun geçtiği Hatay’daki evin adresini vermiş ve “Annem oradaydı! Bu bina en yüksek ve haliyle en çok oturanı olan binasıdır. Lütfen daha fazla insanın kurtulması için ulaşın ve yardım edin” çağrısında bulunmuştu. Daha sonra Çitanak’ın eşi Başak Gümülcinelioğlu “10 saati aşkın oradalar! Sesler geliyormuş, ekipler henüz gelmemiş, kimseden haber alamıyoruz! Lütfen ekip yollayın. Enkazdan sesler geliyor. İş işten geçmesin” mesajlarını atmıştı.

Bu gün de yardım çığlığına devam eden Çitanak “Sümerler Mah. A3 blok Antakya… Nevber Yurdal Çitanak… Bir ihtimal evden çıkmış olabilir. Enkaz çalışmaları devam ediyor. Enkazın şekline göre çıkabilmiş olma ihtimali de var. Gören, duyan arkadaşlarımızdan, görevlilerden yardım istiyoruz. Şoktan konuşamıyor, hatırlamıyor olabilir” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Biran Damla Yılmaz depremzedelerin konaklaması için seferber oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir