1. Anasayfa
  2. Yaşam
Trendlerdeki Yazı

Ünlü oyuncu çift bayramda deprem bölgesinde

Kardeşlerim dizisinin Sarp'ı Atakan Özkaya ile Aldatmak dizisinin Yeşim'i Asena Girişken bayram tatilinde deprem bölgesine gitti.

Ünlü oyuncu çift bayramda deprem bölgesinde

Deprem bölgesinin bayram tatilinde iki genç oyuncu ziyaretçisi de vardı. atv‘de seyirciyle buluşan “Kardeşlerim” dizisinin Sarp’ı Atakan Özkaya ile “Aldatmak” dizisinin Yeşim’i Asena Girişken bayram tatiline deprem bölgesi Hatay’ın Samandağ ilçesinde girdi.

Bölgede 3 gün kalan Özkaya ile Girişken Hatay Samandağ‘ın Tavla, Karaçay ve Koyunoğlu köylerindeki depremzede çocuklarla bir araya geldi. Göksu Girişken ve  Ömercan Yemişçioğlu‘nun da eşlik ettiği çift, yanlarında oyuncak ve kırtasiye malzemeleri de götürdü. Depremzede çocukların bayrama mutlu girmeleri için çeşitli etkinlikler yapan iki genç oyuncu, Asena Girişken‘in Hatay Samandağ’da yaşayan ailesini de ziyaret edip bayramlaştıktan sonra İstanbul’a döndü.
thumbnail
Önerilen Yazı
Zuhal Topal evliliğinin 15. yılını kutladı: Vallahi ikimize de tebrikler aşkım

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir