1. Anasayfa
  2. Yaşam
Trendlerdeki Yazı

Ufuk Bayraktar Hatay'da enkazdan 6 vatandaşımızı kurtardı

Hatay'da akrabaları olan ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar deprem bölgesinde 6 vatandaşımızın sağ kurtarılmasına yardımcı oldu.

Ufuk Bayraktar Hatay’da enkazdan 6 vatandaşımızı kurtardı

Ufuk Bayraktar deprem haberini alır almaz Hatay’a koştu. Ünlü aktör kendi akrabalarına gitmeden önce yol üstündeki diğer arama kurtarma çalışmalarına katıldı. Koah hastası olan Bayraktar, sağlık durumunu hiçe saydı ve 6 vatandaşımızın sağ kurtulmasına vesile oldu.

60 vatandaşımızın da cenazesini enkaz altından çıkaran Bayraktar deprem bölgesi için seferber olan meslektaşlarına teşekkür etti ve “Ben şu an iş yapmadığım için rahatlıkla gittim. Kimseye kızmıyorum, kimi bir tane koli taşıdı, kimi çay dağıttı. Herkesten Allah razı olsun.. Herkes gücü yettiğince koştu. Keşke ben de bir işte çalışıyor olsaydım da bunları görmeseydim ama benim de sınavım buymuş. Bundan sonra da Allah beni bu sınavdan ayırmasın” diye konuştu.

Öte yandan Ufuk Bayraktar kendisini tanımayan, arama kurtarma ekibi sanan gurbetçi bir vatandaşımızın çektiği videoda da yer aldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Can Yaman’lı El Turco dizisinin çekimleri bugün bitiyor… Dizide kimler oynuyor?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir