1. Anasayfa
  2. Yaşam
Trendlerdeki Yazı

Serdar Ortaç'ın kardeş acısı... İki çocuğu vardı

53 yaşındaki Serdar Ortaç'ın kardeşi Serkan Ortaç vefat etti.

Serdar Ortaç’ın kardeş acısı… İki çocuğu vardı

Serdar Ortaç kardeş acısıyla sarsıldı. Ünlü popçunun 2019 yılından beri enfeksiyon tedavisi gören kardeşi Serkan Ortaç vefat etti. Serkan Ortaç iki çocuk babasıydı.

Ünlü popçunun küçük kardeşi Sertaç Ortaç acı haberi “Kardeşim Serkan Ortaç vefat etmiştir. Cenazesi yarın 12 Mart pazar günü, öğle namazına takiben Suadiye Camisi’nde kılınıp Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedilecektir” mesajıyla duyurdu.

Ünlü popçu 4 yıl önce kardeşi ilk hastaneye kaldırıldığında yaşadığı üzüntüyü “Kimseye belli etmedim ama hayatımda uzun zamandır hiç bu kadar ağlamadım. En son 1998’de hastalık nedeniyle sol gözüm kapandığında, 2012’de ise babam Mehmet Ortaç’ı kaybettiğimizde bu kadar çok ağladım” sözleriyle ifade etmişti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızılcık Şerbeti’nin Nursema’sı Ceren Karakoç’tan özel teşekkür

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir