1. Anasayfa
  2. Yaşam
Trendlerdeki Yazı

Şahmaran'da oynayan Yılmaz Gruda yoğun bakımda... Menajeri bakanlığa seslendi

92 yaşındaki usta oyuncu Yılmaz Gruda yoğun bakım ünitesine kaldırıldı.

Şahmaran’da oynayan Yılmaz Gruda yoğun bakımda… Menajeri bakanlığa seslendi

Yılmaz Gruda böbrek yetmezliği nedeniyle hastaneye kaldırıldı. 92 yaşındaki usta aktör son olarak Ankara’da bir ödül törenine katıldı. Yolculuk sırasında soğuk algınlığına yakalanan ve fenalaşan oyuncu İstanbul’a döndüğünde rahatsızlığı artınca Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Böbrek yetmezliği teşhisi konulan oyuncu yoğun bakımda tedavi gördükten sonra geçen günlerde taburcu edildi. Bugün yeniden rahatsızlanan Gruda bir kez daha hastaneye kaldırıldı.

Ayşen Gruda’nın da eski eşi olan Yılmaz Gruda’nın menajeri Tümay Özokur büyük ustaya acil müdahale yapılması için bugün Sağlık Bakanlığı’na çağrıda bulundu ve “Ustamız, hocamız Yılmaz Gruda Şişli Etfal Seyrantepe Kampusu kırmızı alanda yatmakta… Hekimler yoğun bakım ya da servise karar vermek üzere… 4 gün önce serviste 5 gün yatırıldı ve düzeldi diye çıkarıldı. Lütfen yoğun bakımda tedavisi yapılsın” dedi. Son gelen habere göre ise usta aktörün tedavisi şu anda yoğun bakım ünitesinde yapılıyor. Şahmaran dizisinin ardından son olarak “Üç Günlük Dünya” adlı filmde rol alan Gruda’nın değerlerinin hâlâ çok yüksek olduğu öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yargı’nın senaristinin intikamı acı oldu… Diziyi bırakan savcı Pars’tan gönderme…

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir