1. Anasayfa
  2. Yaşam
Trendlerdeki Yazı

Aşk-ı Memnu'nun unutulmaz oyuncusu Rana Cabbar'ın hastane masraflarını hangi ünlü yapımcı ödedi?

Dün tedavi gördüğü Memorial Hastanesi'nde vefat eden usta oyuncu Rana Cabbar'ın cenaze töreni bilgileri belli oldu.

Aşk-ı Memnu’nun unutulmaz oyuncusu Rana Cabbar’ın hastane masraflarını hangi ünlü yapımcı ödedi?

Rana Cabbar’ın vefatı sanat dünyasını yasa boğdu. 78 yaşında aramızdan ayrılan kıymetli oyuncunun karaciğer kanseri tedavisi gördüğü, beynine pıhtı atınca da Taksim İlk Yardım Hastanesi’nde yoğun bakıma alındığı açıklanmıştı. Yapımcı Kerem Çatay’ın bu durumu öğrenir öğrenmez Aşk-ı Memnu dizisinde Süleyman Efendi rolünü oynayan Rana Cabbar için seferber olduğu ve durumu ağırlaşan usta oyuncuyu Memorial Hastanesi’ne aldırıp tüm hastane masraflarını da ödediği öğrenildi. Rana Cabbar bir süredir de Beyoğlu Öğretmenevi’nde kalıyordu.

Öte yandan usta oyuncunun cenaze töreni bilgileri de belli oldu. Tiyatro, dizi ve sinema dünyasının usta ismi Rana Cabbar’ın cenaze töreni saat 13.00’te Şişli Ermeni Katolik Mezarlığı ve Kilisesi’nde yapılacak. Ardından ünlü oyuncu aile mezarlığına defnedilecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kral Şakir’in özel karakteri Filsu’nun hikâyesi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir