1. Anasayfa
  2. Yaşam
Trendlerdeki Yazı

Pınar Altuğ arazi aracı olanlara seslendi: Hadi şimdi bizim zamanımız

Pınar Altuğ arazi aracı olanları deprem bölgesine yardıma çağırdı.

Pınar Altuğ arazi aracı olanlara seslendi: Hadi şimdi bizim zamanımız

Pınar Altuğ’un eşi Yağmur Atacan pazartesi gününden beri bir grup arkadaşıyla deprem bölgesinde… Atacan bölgeye gidecek olanlardan off-road donanımıyla gitmelerini tavsiye etti. Bugün de Pınar Altuğ video yayınladı ve kampçılara, arazi aracı olanlara seslendi ve “Türkiye’nin dört bir yanından yardım malzemesi gidiyor. Bunlar depolarda toplanıyor. TIR’larla gidiyor ve depolarda toplanıyor. Bu TIR’lar köylere ulaşamıyor. Dolayısıyla köylere ulaşmanın tek yolu arazi araçları… Eğer arazi aracınıza sahipseniz, kampçılar off-road’çular hadi şimdi bizim zamanımız… Lütfen araçlarınızı alın… Elbette ki sivil toplum kuruluşları ile AFAD’la iletişime geçerek izinlerinizi alarak, lütfen gidin ve bu köylere yardım dağıtılmasını sağlayın. Çünkü ulaşamıyorlar” dedi.

Altuğ bölgedeki bebekler için de yardım istedi ve “Çok fazla bebek var, mamaya ihtiyaç var ama gönderdiğiniz mamalar toz mamaysa biberon yok… Sıcak su yok. Dolayısıyla mümkün olduğu kadar kavanoz mam ve biberona ihtiyaç var. Kavanoz mamaların yanında da mutlaka kaşık… Bunları ne olur unutmayın” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kıvanç Tatlıtuğ: Hayatımda kalbim hiç bu kadar ağrımadı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir