1. Anasayfa
  2. Yaşam
Trendlerdeki Yazı

Özkan Uğur'un ailesinden ilk açıklama

Özkan Uğur'un vefatı sanat dünyasını yasa boğdu. 69 yaşındaki sanatçının ailesi Özkan Uğur'un sosyal medya sayfasından mesaj yayınladı.

Özkan Uğur’un ailesinden ilk açıklama

Özkan Uğur‘un 69 yaşında aramızdan ayrılması sanat dünyasında büyük üzüntü yarattı. 3 kez kanseri yenen ve aylardır hastaneden yaşam savaşı veren sanatçının ailesi sosyal medya sayfasından “Özkan Uğur’umuzu kaybettik… İlk defa 13 yıl önce lenfoma tanısı konulan ve tedavisi başarılı bir şekilde yapılan Özkan’ımızın maalesef lenfoma hastalığı tekrarladığı için bir süredir hastanede tedavi edilmekteydi. Yaklaşık 1.5 aydır yoğun bakım ünitesinde takip ve tedavi edilen Özkan’ımızın uygulanan tedaviler sonucu lenfoma hastalığı gerilemeye başlamıştı ve umutla güzel haberleri bekliyorduk ama takiplerinde akciğerinde oluşan farklı problemler nedeniyle maalesef vücudu tedavilere yeterli yanıt oluşturamamaya başladı ve çok üzülerek bildiriyoruz ki yaşam savaşı bugün sonlandı. Hepimizin başı sağ olsun. Eşi Aysun Aslan Uğur ve oğlu Alişan Uğur…” mesajını yayınladı.

Birçok ünlü isim yaşadığı üzüntüyü dile getirdi:

Celil Nalçalan: Ah benim güzel abim. Ah benim Özkan Abi’m…

Zafer Ergin: Sevgili ÖZKAN’ı kaybettik..O’nunla bir çok GÜZELLİĞİ’de kaybettik…Nurlar içinde uyusun..🙏🌿

Deniz Seki: Şu anda aşırı üzgünüm… Sözün bittiği yer… İnanılmaz mutsuzum… Bu kadar değerli, bu kadar önemli bir değeri kaybettiğimiz için… Benim ümidim vardı ,benim umudum vardı… Oğlu Alişan’ım ile sürekli konuşuyorduk… Hepimiz iyi haberlerini bekliyorduk… Ama maalesef Özkan Uğur’umuzu kaybettik… Çok önemli bir müzisyeni, çok önemli bir değeri kaybettik… Ne diyeceğimi bilemiyorum…Gittiği yerde üzerine nurlar yağsın. Bütün ailesinin, bütün sevenlerinin , bütün çalışma arkadaşlarının ve tüm müzik caimasının başı sağolsun… Sabırlar dilerim🙏🏼

Murat Boz: Yok ki diyecek bir şey, düğümlendi boğazım.. ah be Özkan abi .. Allah rahmet eylesin, ışıklar içinde uyu..

Ekrem İmamoğlu: Sanatçı Özkan Uğur’u kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Allah’tan rahmet; yakınları, sevenleri ve sanatçı dostlarına başsağlığı diliyorum.

Hülya Koçyiğit: Türk pop ve rock müziği MFÖ grubunun kıymetli üyelerinden Özkan Uğur’u kaybettik. Sanat dünyası çok önemli bir değerini daha son yolculuğuna uğurlayacak. Sevgili Özkan Uğur sesiyle, müziğiyle kalplerimizde yaşamaya devam edecek. Özkan Uğur’a Allahtan rahmet, ailesine, sevenlerine sabır diliyorum.

Yeşim Salkım: Ah benim canım, güzel partnerim… Eşkıya’mın en güzel anısı şarkılarımın hocası… Sen şimdi gittin mi? Özkan Uğur şahane insan şahane adam seni çok seviyorum çok 🤍… Bir gün kavuşacağız hep beraber… Ailene sevdiklerine rabbim sabır versin…

Demet Evgar: Senin gibi çocuk kalan, dostluğuyla insanın yüreğine işleyen dünyada kaç kişi vardır acaba… Yeteneğin zaten nadir gelir…Tanıştıktan sonra “kızım” dedin hep bana. “Baba” dedim ben de. Şaka da olsa, vazgeçmedik her görüşmemizde. Bir sonraki görüşmemiz bu mekanda olmayacak sadece…Seni özleyeceğim. Çok… Bi tanecik sevgilin Aysun abla ve dünya harikası oğlun başta olmak üzere tüm sevenlerine sabır diliyorum. Seni seviyorum. Kızın…

thumbnail
Önerilen Yazı
Aslı Enver’den kızı Elay’la ilk paylaşım

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir