1. Anasayfa
  2. Yaşam
Trendlerdeki Yazı

Özkan Uğur'un ailesinden açıklama: Dualarınızı esirgemeyin

Pop müziğinin efsane grubu MFÖ'nün üyesi Özkan Uğur'un yoğun bakımda tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı.

Özkan Uğur’un ailesinden açıklama: Dualarınızı esirgemeyin

Özkan Uğur‘un yoğun bakımda olduğu ve entübe edildiği beyaz kan arandığı ilanıyla ortaya çıkmıştı. Usta sanatçının ailesi bugün yazılı bir açıklama yaptı ve 69 yaşındaki Özkan Uğur’un sağlık durumu hakkında sevenlerini bilgilendirdİ. İşte o açıklama:

“Özkan Uğur’umuzun tedavisi devam etmekte olup, 29 Mayıs’tan bu yana yoğun bakımdadır. Dün itibariyle hastalığıyla ilgili çok güzel haberler almaya başladık. Doktorlarının büyük gayreti ve Allah’ın izniyle tedavilerin yan etkilerinden kaynaklanan sorunlarının da yakında çözüleceğine ve yoğun bakımdan çıkacağına inancımız tamdır. Hakkında çıkan kaynağı belirsiz olumsuz haberlere itibar etmemenizi rica ediyoruz. Yakında iyi haberlerini de bizzat vereceğiz inşallah… Ailesi olarak gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ediyoruz. Dualarınızı esirgemeyin. Eşi Aysun Aslan Uğur ve oğlu Alişan Uğur…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Özkan Uğur’un ailesinden açıklama: Dualarınızı esirgemeyin

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir