1. Anasayfa
  2. Yaşam
Trendlerdeki Yazı

Mahsun Kırmızıgül'den Rana Cabbar'ın ardından duygusal sözler

Mahsun Kırmızıgül, çocuk gelin sorununa dikkat çektiği "Hayat Devam Ediyor" dizisinde Abbas Altındağ karakterini oynayan Rana Cabbar'ın vefatının ardından taziye mesajı yayınladı.

Mahsun Kırmızıgül’den Rana Cabbar’ın ardından duygusal sözler

Mahsun Kırmızıgül , 2011-2013 yılları arasında atv’de ekrana gelen “Hayat Devam Ediyor” dizisinde beraber çalıştığı usta aktör Rana Cabbar’ın ölüm haberini alınca üzüntüye boğuldu. Karaciğer kanseri tedavisi gören oyuncu beynine pıhtı atınca Taksim İlk Yardım Hastanesi’nde yoğun bakıma alınmıştı. Tedavisine Memorial Hastanesi’nde devam edilen 78 yaşındaki Rana Cabbar bugün hayata veda etti. Mahsun Kırmızıgül sektörün değerli tiyatrocuları arasında yer alan Cabbar’ın ardından şu taziye mesajını paylaştı.

“Bir ustayı, bir abiyi, bir bilgeyi, bir dostu, arkadaşı kaybettim. O kadar üzgünümki buraya yazacak kelime bulamıyorum. Bu dünyadan bir efsane olan Rana Cabbar geçti. Mekanın cennet olsun Rana baba…”

Mahsun Kırmızıgül’ün “Prestij Meselesi” filminde ilk oyunculuk sınavını başarıyla veren oğlu Mahmut Kırmızıgül de “Rana abi.. Rana Cabbar.. Huzur içinde uyu” mesajını yayınladı.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Hatıran Yeter” filmine 3 bomba oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir