1. Anasayfa
  2. Yaşam
Trendlerdeki Yazı

Adıyaman'da yardım dağıtan Mahsun Kırmızıgül'ü ağlatan mesaj

Adıyaman'da yardım dağıtan Mahsun Kırmızıgül minik Zeynep'in kendisini çok duygulandıran mesajını yayınladı.

Adıyaman’da yardım dağıtan Mahsun Kırmızıgül’ü ağlatan mesaj

Mahsun Kırmızıgül günlerdir Adıyaman’daki yardım çalışmalarına katılıyor. Ünlü sanatçı yaşadığı duyguları “Adıyaman’da halk geceyi sokaklarda geçiriyor. Binlerce insan yakınlarından bir ses, bir haber bekliyor. Ben çok duygusal sahneler , filmler çektiğimi sanıyormuşum. Oysa böylesi içimi ürperten, beni böylesine yıkan bir trajedi ile karşılaşmadım. İnanın hayatımın tokadını yedim” cümleleriyle ifade etmişti.

Mahsun Kırmızıgül bugün de Zeynep adlı minik bir kız çocuğunun çizdiği resmi paylaştı ve altına şu duygusal mesajı yazdı:

“Bugün Adıyaman’da tulumları dağıttık. Tulumları alan depremzedelerden bir aile paketin içinden küçük Zeynep’in yazısı ile karşılaşmış. Aile çok duygulanmış. Zeynep’e bir not iletmemi istediler. Aktarıyorum. Zeynep seni seviyoruz, Adıyaman’da bir ailenin olduğunu bilmeni istiyoruz…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Ünlü oyuncu Çağrı Çitanak 6 gündür haber bekliyor: Annem şoktan konuşamıyor olabilir

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir