1. Anasayfa
  2. Yaşam
Trendlerdeki Yazı

Mahsun Kırmızıgül: Ben hayatımda bu kadar sarsılmadım

12 gündür Adıyaman'da bulunan Mahsun Kırmızıgül "Lütfen deprem bölgesinden desteğinizi çekmeyin" dedi.

Mahsun Kırmızıgül: Ben hayatımda bu kadar sarsılmadım

Mahsun Kırmızıgül günlerdir Adıyaman’da… Ünlü şarkıcı yaşadıklarını “Adıyaman’da 12 gece enkazlarda umut bekleyenlerin yanında, soğuk sokaklarda çadırların yanında parklardan, köylerde mezarlarda insanların acı dolu çığlıklarını dinledim. Ağladık ve sarılık birbirimize.. Ben hayatımda bu kadar sarsılmadım. Bu felaketi ölene kadar unutmayacağım” sözleriyle ifade etti.

Bu akşam yaşanan depremle ilgili de Kırmızıgül “Adıyaman fena sallandı… Günlerdir artçı depremlere alışmıştık ama bu depremi iliklerimize kadar hissettik. Depremin gerçeği şu; Batı’da akrabası olanlar, durumu iyi olanlar deprem bölgesinden acılarla birlikte gittiler. Geride yoksul ve evlerini bekleyen insanlar tedirgin ve korkularıyla baş başa kaldılar. Lütfen desteğinizi çekmeyin… Buradaki insanların size ihtiyaçları var” diye konuştu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Deprem haberleri geldi, FOX “Yasak Elma”yı ekrandan çekti

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir