1. Anasayfa
  2. Yaşam
Trendlerdeki Yazı

Kurtlar Vadisi Pusu'nun Cevat Akarsu'su Şekip Taşpınar'ın durumu kritik

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde hayat verdiği Cevat Akarsu rolüyle akıllarda yer eden Şekip Taşpınar alkol zehirlenmesi yüzünden yaşam savaşı verdiği ortaya çıktı.

Kurtlar Vadisi Pusu’nun Cevat Akarsu’su Şekip Taşpınar’ın durumu kritik

Kurtlar Vadisi Pusu‘nun Cevat Akarsu‘su Şekip Taşpınar yaşam savaşı veriyor. Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçısı Şekip Taşpınar, alkol zehirlenmesi nedeniyle fenalaştı. Muğla’da Sıtkı Koçman Hastanesi’nde yoğun bakıma alınan 54 yaşındaki oyuncunun durumunun kritik olduğu öğrenildi.

“Kurtlar Vadisi Pusu”, “Beyaz Gelincik”, “Behzat Ç”, “Karadayı”, “Cesur Yürek”, “Arıza”, “Kanunsuz Topraklar” gibi birçok projede rol alan oyuncunun menajeri Temmuz Karikutal “Ah be Şekip abi… O yoğun bakımdan sapasağlam çıkacağına inanıyorum. Hadi biz mutlu et ve Aramıza dön… Yok öyle erken gitmek… Daha yapacak çok işlerimiz var” mesajını paylaştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Teşkilat” dizisinin sezon finalinde neler olacak?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir