1. Anasayfa
  2. Yaşam
Trendlerdeki Yazı

Haluk Levent ünlü isimlerle faaliyet raporunu açıkladı: Bütçemiz 850 milyon TL

Haluk Levent aralarında Kenan İmirzalıoğlu, Oktay Kaynarca, Kıvanç Tatlıtuğ, Hande Erçel ve Ezgi Mola ve Aleyna Tilki'nin da olduğu ünlülerle beraber açıklama yaptı.

Haluk Levent ünlü isimlerle faaliyet raporunu açıkladı: Bütçemiz 850 milyon TL

Haluk Levent onlarca ünlü isimle bir açıklama yaptı ve faaliyet raporunu açıkladı. Ünlü şarkıcı kamuoyu duyurusu yaparken yanında Kenan İmirzalıoğlu, Oktay Kaynarca, Sinem Kobal, Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Aleyna Tilki, Hande Erçel, Elçin Sangu, Hande Subaşı gibi ünlü isimler vardı.

Haluk Levent “İki gün içinde Hatay’a 2 bin aile için konteynerler gitmeye başlıyoruz, okulları onaracağız, yaşlılar için bakımevleri, Rehabilitasyon merkezleri, öğrenci yurtları açacağız. Ve günlük tüm ihtiyaçlar için bölgede olacağız Bütçeyi en az 850 milyon ₺ olarak belirledik… Söz veriyoruz” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Can Yaman’dan İtalya’da AHBAP’a yardım kampanyası

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir