1. Anasayfa
  2. Yaşam
Trendlerdeki Yazı

Erkan Petekkaya'dan yardım çağrısı... Aynı apartmanda göçük altındalar

Erkan Petekkaya eşi Didem Petekka'nın Hatay'da göçük altında kalan akrabaları için yardım istedi. Verdiği adres ünlü oyuncu Çağrı Çitanak'ın da annesinin yaşadığı apartman...

Erkan Petekkaya’dan yardım çağrısı… Aynı apartmanda göçük altındalar

Erkan Petekkaya eşi Didem Petekkaya’nın Hatay’da göçük altında olan akrabaları için yardım istedi. Petekkaya “Sevgili eşim Didem Petekkaya’nın yakın akrabaları enkaz altındadır. Ulaşamıyoruz lütfen yardım edin. İsmail Kuseyrioğlu, Ayşegül Kuseyrioğlu, Zeynep Kuseyrioğlu (9 Yaşında)… Enkaz Adres: Sümerler Mahallesi Harbiye Caddesi Kooperatif Evleri A3 blok… Antakya\Hatay” bilgisini paylaştı.

Erkan Petekkaya’nın paylaştığı adresin sabah saatlerinde meslektaşı Çağrı Çıtanak’ın annesinin yaşadığını açıkladığı apartman olması dikkat çekti. Çıtanak da göçük altındaki annesine ulaşamadıklarını açıklamıştı.
thumbnail
Önerilen Yazı
Uğur Aslan: Abim, yengem göçük altında, artık onları kaybettik varsayıyoruz

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir