1. Anasayfa
  2. Yaşam
Trendlerdeki Yazı

Eda Taşpınar'ın mescidinde poz verdiği otelden açıklama: Derinden üzüldük

Eda Taşpınar'ın mescidde verdiği pozlar üzerine savcılık soruşturma başlatmıştı.

Eda Taşpınar’ın mescidinde poz verdiği otelden açıklama: Derinden üzüldük

Eda Taşpınar’ın Four Seasons Hotel Sultanahmet’e ait mescidde poz vermesi tepki çekmiş, Taşpınar’ın “Mutlu yıllar sevgililerim” notuyla yayınladığı fotoğrafla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı “halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” suçundan resen soruşturma başlatmıştı.

Taşpınar’ın mescidinde poz verdiği Four Seasons Hotel Sultanahmet’in Otel Müdürü Serap Akkuş da şu yazılı açıklamayı yaptı:

“Otelimiz içinde bulunan ve kadim tarihimizin önemli simgelerinden biri olan otelimizin mescidini ziyaret eden bir kişinin çektiği ve sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğraflar halkımızı olduğu gibi bizi de derinden üzmüştür.  Bilgimiz dahilinde olmayan bu fotoğrafı ve değerlerimizle örtüşmeyen durumu tasvip etmediğimizin ve onaylamadığımızın herkesçe bilinmesini arzu ederiz” açıklamasını yayınladı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Tuzak ne zaman final yapacak?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir