1. Anasayfa
  2. Yaşam
Trendlerdeki Yazı

blutv'den Okan Bayülgen'in moderatörlüğünde yardım yayını

blutv'nin Okan Bayülgen'in moderatörlüğünde düzenleyeceği deprem yardımı yayınına platformun dizi ve filmlerinde oynayan ünlü oyuncular da destek verecek.

blutv’den Okan Bayülgen’in moderatörlüğünde yardım yayını
blutv yarın “yaralarımızı sarıyoruz” etiketiyle bir yardım programı düzenliyor. Okan Bayülgen’in moderatörlüğünü yapacağı yayına birçok ünlü isim de destek verecek.
Ülkece yaşadığımız büyük felaket karşısında Blue TV ailesi olarak ilk günden beri var gücümüzle çalışıyoruz. Yaralarımızı birlikte sarabilmek ve daha çok kişiye yardım ulaştırabilmek adına pazartesi günü 19.30’da blutv YouTube kanalımızda Okan Bayülgen’in moderatörlüğünü yapacağı, özel konuklarımızdan, gönüllerimize birçok destekçimizin katılacağı canlı yayınla hep birlikte olacağız.
Yardım yayınımız NetD’nin yayın desteği ile beraber NetD’nin YouTube kanalından da izlenebilecek. Depremden etkilenen yurttaşlarımız için gerçekleştireceğimiz bu yayında herkesin desteklerini bekliyoruz. Yaralarımızı sarıyoruz.”
blutv ofisinde yapılacak  yayında bağışlar AHBAP, Kızılay ve AFAD olmak üzere 3 büyük Sivil Toplum Kuruluşunun hesap numaralarına yönlendirilecek.
thumbnail
Önerilen Yazı
Depremin simgesi olan acılı babaya Ebru Yaşar’dan hem ev, hem de iş imkânı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir