Trendler
Ana Sayfa › Sinema › Milyonluk Hurdacı filminin galasında küfür gerginliği

Milyonluk Hurdacı filminin galasında küfür gerginliği

"Milyonluk Hurdacı" filminin galası bu akşam yapıldı. Selahattin Taşdöğen, İnan Ulaş Torun ve Ahmet Kayakesen'in başrollerini paylaştığı filmin galasına küfür tartışması damga vurdu.

A- A A+

Ercüment Çavluer’in yönettiği, Mehmet Salih Gök’ün yapımcılığını üstlendiği “Milyonluk Hurdacı” filminin galası bu akşam yapıldı. Selahattin Taşdöğen, İnan Ulaş Torun ve Ahmet Kayakesen’in başrollerini paylaştığı filmin galasına küfür tartışması damga vurdu.

Deniz Oral ” Küfürsüz bir film var yaptık” deyince başrol oyuncusu Ulaş İnan Torun kendisine gönderme yapıldığını düşünerek “Ne oldu küfürsüz yapınca iyi mi oldu? Ben hep küfürlü filmler çektiğim için bana mı laf ediyorsun?” karşılığını verdi. Deniz Oral da bunun üzerine “Demek ki küfürsüz film çekebiliyorsun!” dedi.

Bu haberi paylaş:
Sıradaki haber yükleniyor...
Başka haber bulunamadı.