1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Zuhal Olcay ve Tuba Ünsal'dan Dünya Kadınlar Günü kapağı

Zuhal Olcay ve Tuba Ünsal Dünya Kadınlar Günü çekimi için bir araya geldi.

Zuhal Olcay ve Tuba Ünsal’dan Dünya Kadınlar Günü kapağı

Zuhal Olcay ve Tuba Ünsal Kadınlar Günü için Magnet Quartely dergisi için bir araya geldi. Ergin Turunç’un objektifinin karşısına geçen iki başarılı oyuncu çarpıcı pozlar verdi. Aynı zamanda “Gecenin Ucunda” dizisinde beraber kamera karşısına geçen iki ünlü ismin seçilme nedeni ise çizgisini bozmadan kendi kulvarında ilerleyebilmiş olmaları…

Sadece oyunculuk alanında değil, benzersiz sesiyle müzik piyasasında da fark yaratan Zuhal Olcay başarı sırrı sorulduğuda şunları söyledi:

“Kendimi bildim bileli oyuncu olmak istedim ve şarkı söyledim hep. Bunu meslek olarak seçmem asla tesadüf değil. Çok istedim, karar verdim ve eğitimini almak için yola çıktım ve neredeyse çocuk sayılabilecek bir yaşta. İşini sevince, daha doğrusu çok istediğin bir şeyi iş olarak seçince bir hayat seçmiş oluyorsun, bir yaşam biçimi; sana yaşaman için nefes gibi gereken bir amaç. Ve bir kez ona tutundun mu vazgeçmek çok zor, tüm önceliğin, varlık nedenin işin oluyor. Bir bakıma tuhaf hastalıklı bir sevda gibi… Kendimle yarışan dozunda bir hırs da var tabii, o olmadan olmaz. Düşer ya da vazgeçer gibi olduğunda asla izin vermeyen bir cadı bazen de melek ama hep zorlayan. Tüm bu mekanizma içinde belki de bunları becermemi sağlayan iç disiplinimin bir hediye olduğunu söylemeliyim, o olmasaydı zor tabii…”

thumbnail
Önerilen Yazı
ÖZEL HABER: Kerem Bürsin ameliyat oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir