1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Yılmaz Gruda'nın cenaze töreni bilgileri belli oldu

Dün aramızdan ayrılan Yeşilçam'ın usta sanatçısı Yılmaz Gruda için yarın Üsküdar Musahipzade Celâl Sahnesi'nde tören düzenlenecek.

Yılmaz Gruda’nın cenaze töreni bilgileri belli oldu

Yılmaz Gruda dün tedavi gördüğü Özel Güngören Hastanesi‘nde vefat etti. Böbrek yetmezliği ve yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle sağlığı uzun zamandır kötüye giden Gruda’nın cenaze töreni bilgileri belli oldu. Büyük usta Yılmaz Gruda için yarın saat 15.00’de İBB Şehir Tiyatroları Üsküdar Musahipzade Celâl Sahnesi‘nde tören düzenlenecek. Gruda, Karacaahmet Şakirin Camii‘nde kılınacak ikindi namazını ardından Karacaahmet Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Yeşilçam’a büyük emek veren değerli oyuncunun 14 Temmuz’da kaldığı bakımevinde Ayşen Gruda’yla evliliğinden olan kızı Elvan Gruda, torunu Emre ile menajeri Tümay Özokur usta sanatçının 94. yaş gününü kutlamıştı. Yılmaz Gruda‘nın vefatının ardından sevenleri sosyal medyada neden bakımevinde kaldığını merak etti. Usta sanatçının menajeri Tümay Özokur “Kızı ve torunu asla yalnız bırakmadı. Fakat tıbbi bakıma ihtiyacı olduğu için doktor gözetiminde kalmalıydı. Yılmaz abi ailesi tarafından terk edilmedi” yanıtını verdi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin’li “Kalp Yarası” İspanya’da 1 numara

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir