1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

“Yedinci Koğuştaki Mucize”nin Ova’sı Nisa Sofiya Aksongur’a ödül

Türkiye’nin ilk çocuk ajansı Layla Şirin Ajans’ın düzenlediği Çocuk Oyuncu Ödülleri Töreni gecesinde ekranların minik yıldızları ödüllerine kavuştu.

“Yedinci Koğuştaki Mucize”nin çocuk yıldızı Nisa Sofiya Aksongur’a ödül

Dizi ve filmlerin tanınmış çocuk yıldızları Çocuk Ödülleri Töreni’nde buluştu. Layla Şirin Ajans‘ın kurucusu Leyla Albayrak‘ın açılış konuşmasıyla başlayan törendeki halka açık oylamada binlerce katılımcının oylarıyla gecenin birincileri belli oldu.

“En İyi Sinema Filmi Oyuncusu Ödülü”“Yedinci Koğuştaki Mucize” filmindeki başarılı performansıyla Nisa Sofiya Aksongur alırken, “En İyi Dijital Dizi Kategorisi”ndeki En İyi Oyuncu Ödülü’nü “Kulüp” dizisinin minik yıldızı Ada Erma’nın oldu.

En İyi Dizi Oyuncusu Ödülü’nü “Ne Gemiler Yaktım” dizisiyle Melisa Duru Ünal, En İyi Reklam Oyuncusu Ödülü’nü Ela Şafak, En İyi Fotomodel Ödülü’nü ise Saadet Melek Sözan aldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Arak dizisiyle ilgili flaş karar… Kara adıyla ocak ayında bomba gibi geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir