1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Usta aktör Turgay Tanülkü'ye "En İyi Oyuncu Ödülü"

Rol aldığı dizi ve filmlerle gönülleri fetheden değerli aktör Turgay Tanülkü'ye yurt dışından çok özel bir ödül geldi.

Usta aktör Turgay Tanülkü’ye “En İyi Oyuncu Ödülü”

Turgay Tanülkü‘nün başarılı performansı yurt dışından da takdir topladı. Hem oyunculuğa, hem de birçok çocuğun hayatına yaptığı katkılarla gönülleri fetheden değerli oyuncuya Hindistan‘ın uluslararası film festivali “2 11 17 Film Festivali’nden ödül geldi. “Bana Maviyi Anlat” filminde başrol oynayan Tanülkü “En İyi Oyuncu Ödülü”ne layık görüldü.

Tanülkü çekimleri Trabzon’da yapılan filmde engelli çocuklara destek olan bir babayı canlandırdı.  Aynı zamanda gerçek engelli bireylerin de rol aldığı filmle ödül alan Turgay Tanülkü “Böyle özel bir filmle ödül almak beni ayrıca mutlu etti” dedi. Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’de Kasım ayında düzenlenecek “2 11 17 Film Festivali”nde sanatçılara ödülleri teslim edilecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Çöp Adam” dizisi final yapıyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir