1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Yeni diziye hazırlanan Uraz Kaygılaroğlu'nun Ek İş gösterisine büyük ilgi

Uraz Kaygılaroğlu'nun Suadiye'de sahnelediği Ek İş adlı stand up gösterisi sezon finali yaptı.

Yeni diziye hazırlanan Uraz Kaygılaroğlu’nun Ek İş gösterisine büyük ilgi

Uraz Kaygılaroğlu yaz sonunda OGM‘nin Star TV‘ye çekeceği yeni dizi için sete çıkmaya hazırlanıyor. Projenin detayları önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Öte yandan ünlü aktör geçtiğimiz aralık ayında Suadiye’deki Donkey adlı mekanda stand-up yapmaya başlamış ve Ek İş ismini verdiği konseptiyle bu sezon 21 gösteri ve yaklaşık 2500 yakın seyirciyle buluştu.

Kaygılaroğlu, mesleği komedyenlik olmayan olmayan ama stand-up’ı denemek isteyenlere açtığı sahnesinde bugüne kadar; Bora Akkaş, Bengi Apak, Sarp Apak, Aslı İnandık, Engin Türkoğlu, Mustafa Sağır ve Özgün Bayraktar gibi birçok ismi ağırladı. Başladığı ilk geceden bugüne biletleri birkaç saat içinde tükenen Ek İş gecelerinin finalinde sahneye Aycan Koptur çıkarak gelen seyirciyi eğlence ve müzikle coşturuyor.

Anadolu Yakası’nda Donkey adlı mekanda yapılan gösterinin 3 Haziran Cumartesi gecesi sezon finali yapıldı. Kaygılaroğlu ve arkadaşları eylül ayında tekrar buluşmak üzere vedalaştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Serenay Sarıkaya’nın yeni dizisinin 3. erkek başrol oyuncusu da belli oldu
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir