1. Anasayfa
  2. Magazin

Ünlü oyuncu Seray Kaya'nın kalbinin sahibi hangi başarılı müzisyen çıktı?

Seray Kaya'nın dün sosyal medyadan ismini vermeden sevgilisiyle ilgili yaptığı paylaşım merak konusu olmuştu.

Ünlü oyuncu Seray Kaya’nın kalbinin sahibi hangi başarılı müzisyen çıktı?

Seray Kaya‘nın yeni sevgilisi dünden beri çok merak ediliyor. Son olarak Berk Oktay‘la başrolünü paylaştığı “Bir Küçük Günışığı” dizisindeki oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan Kaya, sosyal medya sayfasından sevgilisinin sesini ünlü sunucu Zahide Yetiş‘e benzettiğini açıkladı.

Güzel oyuncu “Bugün sevgilim sesimi Zahide Yetiş’e benzetti. Sanırım çok sıcaktan duyu kaybı yaşıyor. Halbuki kulağı iyidir” mesajını yayınladı ve “Bu arada Zahide Yetiş kalp” yorumunu yapmayı da ihmal etmedi. Fanları Seray Kaya’nın sevgilisini bulmak için bütün paylaşımlarını didik didik etti. Ünlü oyuncunun tıpkı kendisi gibi alanında çok başarılı olan müzisyen Mert Demir‘le sevgili olduğu ortaya çıktı. Demir, özellikle Mabel Matiz‘le seslendirdiği “Antidepresan” şarkısıyla geçen yıla damgasını vurmuştu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Bora Akkaş ile Oben Alkan kızlarına kavuştu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir