1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Ulvi Kahyaoğlu Actor Studio’ya seçildi

"Tozlu Yaka" dizisi ve "Sığınak" oyununda rol alan başarılı oyuncu performansıyla dikkat çeken oyuncular arasında yer alıyor.

Ulvi Kahyaoğlu Actor Studio’ya seçildi

Ulvi KahyaoğluSarajevo Talents programının oyunculuk stüdyosu olan Actor Studio’ya 500 üzerinde başvuru arasında seçildi. Sarajevo Film Festival ve Berlinale Talents iş birliği ile gerçekleşen oyunculuk eğitimi, 20 farklı ülkenin yeteneklerini çeşitli ustalık sınıfları, seminerler, uygulamalı atölyelerle bir araya getiriyor.

Geçtiğimiz yıl dünyanın en iyi film okulları arasında gösterilen Filmakademie Baden-Württemberg’in Screen Acting programına seçilen ve Identity School of Acting‘in Netflix bursunu kazanan Ulvi Kahyaoğlu, oyunculuk kariyerindeki başarısıyla da adından söz ettiriyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Nejat İşler’li “Meraklı Adamın On Günü” filmi sete çıktı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir