1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Nejat İşler'li "Meraklı Adamın On Günü" filmi sete çıktı

"Aile" dizisine yeni sezonda da devam edecek olan Nejat İşler'in başrolünü oynadığı "Meraklı Adamın On Günü" filminin çekimleri başladı.

Nejat İşler’li “Meraklı Adamın On Günü” filmi sete çıktı

Nejat İşler “Aile” dizisinin sezon finalinin ardından Mehmet Eroğlu‘nun kitap üçlemesinin yeni filmi “Meraklı Adamın On Günü“nün setine çıktı. İlk film “İyi Adamın 10 GünüNetflix‘te 3 Mart’ta izleyiciyle buluşmuştu, serinin ikinci filmi “Kötü Adamın 10 Günü“nün 18 Ağustos’ta seyirciyle buluşması planlanıyor. Filmin yönetmeni Uluç Bayraktar, görüntü yönetmeni Feza Çaldıran’ın yayınladığı klaketi sayfasına taşıdı.

Yaz sonunda “Aile” dizisinin seti öncesi Nejat İşler, film çekimlerini tamamlayacak. Başarılı aktör şehir dışında olduğu için Aile dizisinin sezon veda yemeğine esprili bir çelenk göndermiş ve üzerine “Cehennemden sevgiler… Cihan Soykan” yazdırmıştı. Bu çelenk bir veda mesajı gibi algılansa da ünlü aktörün fenomen diziden ayrılmadığı ortaya çıktı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kerem Bürsin’in “Ya Çok Seversen” dizisindeki yeni adı ne oldu?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir