1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Üç Kuruş'un oyuncuları vefatının 1. yıl dönümünde Civan Canova'yı unutmadı

Geçen yıl aramızdan ayrılan usta oyuncu Civan Canova'nın vasiyeti yerine getirildi ve davetiyelerini bizzat kendisinin hazırladığı resim sergisi açıldı.

Üç Kuruş’un oyuncuları vefatının 1. yıl dönümünde Civan Canova’yı unutmadı

“Üç Kuruş” dizisinin ekibi bugün anlamlı bir etkinlikte buluştu. Dizinin Oktay’ı Civan Canova‘nın vasiyetini yerine getiren ailesi usta oyuncunun hayali olan “Damlalar” adlı resim sergisini 1. ölüm yıldönümünde Tarihi Hüsrev Kethüda Hamamı’nda açtı ve hazırladıkları davetiyenin üzerine de “Bu sergi Civan’ımız için çok önemliydi. Gerçekleştirmeyi çok istiyordu. Birçok ön hazırlığını yapmıştı. Hatta bu davetiyenin ön tarafındaki tablo görselini orada yazanları bile kendisi belirlemişti. Aramızdan ayrılmadan kısa bir süre önce bizlerden son bir isteği oldu. Hazırlıkları tamamlayıp sergiyi aşmamız ve sizlerle buluşturmamız…

O günden beri bu istek bizler için gözbebeğimize verilmiş çok kıymetli bir söz oldu. Gelin 20 Ağustos 2023 Pazar günü yani bizlere veda edişinin tam da 1. yıl dönümünde Civan’ımızın sergi açılışını birlikte gerçekleştirelim. Onu analım. Hepimizi derinden üzen vedasında bir sanatçının sonsuza uyanışı olarak onurlandıralım.”

Üç Kuruş’un oyuncuları Ekin Koç, Uraz Kaygılaroğlu, Burak Altay, Aslıhan Malbora, Nesrin Cavadzade, Nursel Köse, Alişan Uğur vefatı sanat dünyasını yasa boğan Civan Canova‘nın “Damlalar” adlı resim sergisinin açılışına katıldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Fadik Sevin Atasoy ile Murat Karahan’dan muhteşem düet

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir