1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Üç ay hapis cezası alan Burak Sergen'e eski eşi Işıl Sergen ateş püskürdü

Nafaka davası yüzünden hapse girmekten korktuğunu belirten Burak Sergen'in iddiaları eski eşi Işıl Sergen'i küplere bindirdi.

Üç ay hapis cezası alan Burak Sergen’e eski eşi Işıl Sergen ateş püskürdü

Burak Sergen eski eşi Işıl Sergen’in açtığı nafaka davası nedeniyle hakkında 3 ay hapis kararı çıktığını açıklamış, karara itiraz ettiğini ve hapse girmekten korktuğunu belirtmişti. Ünlü oyuncunun iddialarına Işıl Sergen tek tek cevap verdi. Burak Sergen, eski eşinin Londra’ya tatile gittiğini ve faturasını kendisine ödediğini belirtti. Işıl Sergen “Hangi Londra tatili? Evliyken çocuğumu kardeşimin evine götürdüğüm Londra tatili mi?” diye sordu.

Işıl Sergen Burak Sergen’in nafaka borcunu ödemek için ev sattığı iddiasını yalanladı ve isim vermeden usta aktörün kendisini aldattığı iddiasıyla boşanma davası açtığı son eşi Nihan Ünsal‘a birlikteliklerinin ilk döneminde İzmir’de güzellik merkezi açtığına dikkat çekti.

Işıl Sergen “Ayda 18 bin nafaka verdiğini söylüyorsun. Sonra da evler arabalar satıp krediler çektiğini söylüyorsun. Toplasan 18 binden bir ev yapmaz. Hangi nafaka için sattın sen o evleri? Kimin borcunu kapatmak için, kime güzellik salonu açmak için…” mesajını yayınladı.

Işıl Sergen pandemide ölümden dönen ve 40 gün yoğun bakımda yatan, ardından genç eşi tarafından aldatıldığı gündeme gelen ünlü aktörün “Meslek hayatımı tehlikeye atıyorum” açıklamasına “Sen meslek hayatını da, sağlığını da özel hayatın için riske attın. Benimle evliyken sadece aile hayatı ile ve kariyeriyle anılan bir aktördun. 5 yıldır yazılı çizilenlere bak sen ve yanındakiler… Çekin elinizi hayatımdan artık” dedi.

Ünlü oyuncu genç eşi Nihan Ünsal’la boşanma davası devam ederken Gizem Berk adlı kız arkadaşıyla da kameralara takılmıştı. Işıl Sergen, Burak Sergen’le şu sözlerle meydan okudu:

“7 aydır ödenmeyen nafaka, 2 yıldır ödenmeyen okul, sevgiliyle çıkılan yurt dışı ve yurt içi tatilleri başta olmak üzere özel hayatın hız kesmeden devam ediyor. Bu bahsettiğim sadece maddi boyutlar… Manevi zararlardan bahsetmiyorum bile… Bundan sonra her iddiaya net açıklama gelecek. Haberin olsun. Hep sustum oğlum etkilenmesin diye ama pes artık pes…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Bihter Dinçel ve Ferit Aktuğ “Aile Çıkmazı”nda başrolde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir