1. Anasayfa
  2. Magazin

Efsane dizi Perihan Abla'nın Meraklı Melahat'ı Tuluğ Çizgen'in son hali

Tuluğ Çizgen "Perihan Abla" başta olmak üzere Ruhsar, "Kaygısızlar" ve "Ayrılsak da Beraberiz" gibi unutulmaz dizi ve filmlerle hafızalara kazınmıştı.

Efsane dizi Perihan Abla’nın Meraklı Melahat’ı Tuluğ Çizgen’in son hali

Tuluğ Çizgen Türk Sinema, tiyatro ve dizi dünyasının unutulmaz isimlerinin arasında yer alıyor. Özellikle “Perihan Abla” dizisinde hayat verdiği meraklı Melahat karakteriyle hafızalara kazınan 75 yaşındaki Tuluğ Çizgen, yıllar sonra görüntülendi.

Emektar sanatçılarla buluşan ve çektiği fotoğrafları instagram sayfasından yayınlayan Murad Salahlı, Tuluğ Çizgen‘le pozunu paylaştı ve altına şu mesajı yazdı:

“Bugün Türk Sinemasına, tiyatrosuna ve televizyon dünyasına emek vermiş yolların aktrisi Tuluğ Cizgen’i ziyaret ettim. Hanımefendiyi gayet sağlıklı gördüm. Tuluğ Çizgen’ï Perihan Abla ‘Meraklı Melahat’ karakteriyle tanımayan yoktur elbet… Hafızalarda iz bırakan dizileri Perihan Abla, Ruhsar, Ayrılsak da Beraberiz, bazı başlıca dizileridir. Sevgili Tuluğ Çizgen güleryüzüyle misafir etti beni… Tuluğ Çizgen hanım tüm sevenlerine sevgi ve selamlarını iletti…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Turgut Tunçalp “Teşkilat”tan neden ayrıldı?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir