1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Tuba Büyüküstün'ün babasının gurur tablosu: Ruhu güzel kızım

Tuba Büyüküstün'ün babası Serdar Büyüküstün, kızının balmumu heykeli yapılmasının gurur verici bir duygu olduğunu söyledi.

Tuba Büyüküstün’ün babasının gurur tablosu: Ruhu güzel kızım

Tuba Büyüküstün’ün 2 yıl önce hazırlıklarına başlanan balmumu heykeli görücüye çıktı. Ülkemizin en güzel kadınlarının başında gelen Tuba Büyüküstün’ün balmumu heykelinin benzerliği nedeniyle beğeni topladı.

Sanat, spor ve bilim alanında 70’ten fazla kişinin balmumu figürünün yer aldığı Madame Tussauds İstanbul’da sergilenecek olan balmumu heykelin tanıtımı bugün yapıldı. Ünlü oyuncuya kızları Maya ve Toprak Saylak’la babası Serdar Büyüküstün de eşlik etti.

Serdar Büyüküstün etkinlikte çektiği fotoğrafların altına “Bize bu muhteşem anları yaşattığın için çok teşekkür ederiz ruhu güzel kızım…. Seninle gurur duyuyoruz” yazdı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Dilan Çiçek Deniz Hatay’da

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir