1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Toygan Avanoğlu: Sevdiği işi yapan şanslı azınlıktayım

Son olarak “Veda Partisi” filminde başrol oynayan Toygan Avanoğlu insanları eğlendirmeyi çok sevdiğini anlattı.

Toygan Avanoğlu: Sevdiği işi yapan şanslı azınlıktayım

Güldür Güldür Show’un sevilen oyuncusu Toygan Avanoğlu, şu günlerde yapımcılığını Vahdet Erdoğan’ın üstlendiği, Ufuk Cebeci’nin ise yönettiği “Veda Partisi” filminde başrol oynuyor. Son filmi 14 Haziran’da vizyona girecek olan Avanoğlu, Birsen Altuntaş’ın youtube kanalına verdiği röportajda “Şanslı olduğuna inanan bir adamım. Çünkü milyonlarca insan işlere gidiyorlar, sabah kalkıyorlar. İstediği sevdiği işi yapan azınlıktır. Ben sevdiğim işi, artı yapabildiğim işi yapamıyorum” dedi.

Avanoğlu ticareti beceremediğini belirtti ve “Ben bu bunu yapabilirdim, başka bir şey yapamazdım. Beni ticareti batırırdım ya da başka bir şey beceremezdim. Ben insanları eğlendirmeyi, bir şey hissettirmeyi becerebilen bir adamı. Çok şükür Allah da bana bunu nasip etti. Bunu yapıyorum” diye konuştu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yasemin Sakallıoğlu “Bahar” dizisine konuk oluyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir