1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Tek celsede boşanan Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ'un 2 hafta süreleri var

30 yıldır birlikte olan Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ çifti bugün anlaşmalı olarak 27 yıllık evliliklerini noktaladı.

Tek celsede boşanan Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ’un 2 hafta süreleri var

Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ’un bugün Beykoz Adliyesi’nde anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. Adliyede iki ünlü isme yoğun ilgi gösterildi. Çiftin adliyeye el ele gelip el ele çıkması herkesi şaşırttı ve sosyal medyada “Madem elleriniz hâlâ ayrılmıyor, neden boşanıyorsunuz?” yorumları yapıldı.

Arzum Onan’ın avukatı Burcu Bal Güzgü davanın anlaşmalı olarak sonuçlandığını ve gizlilik kararı olduğunu yineledi. El ele olmaları sevenlerinde umut yaratan çiftin boşanma kararına itiraz etmeleri için 2 hafta süreleri bulunuyor. Taraflardan biri ya da her ikisi tebliğ edilen gerekçeli kararla ilgili fikir değiştirip “Ben boşanmaktan vazgeçtim” diyerek itiraz hakkını kullanmazsa karar kesinleşmiş oluyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan boşanma davasına el ele geldi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir