1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Sözcü TV'den ayrılan ayrılana... Güzel spikerden veda mesajı

Sözcü TV son dönemde yaşanan ayrılıklarıyla gündemden düşmüyor.

Sözcü TV’den ayrılan ayrılana… Güzel spikerden veda mesajı

Sözcü TV son dönemde ayrılık rekoru kırıyor. Ekrana en çok yakışan, başarılı haber spikerlerinden Çağla Atlı bugün kanalla yollarının ayrıldığını duyurdu. Atlı “Herkese merhaba yeni bir duyuru ile karşınızdayım! Gecemizi gündüzümüze katarak emekle, heyecanla kurduğumuz, ilk açılışı ben ve Murat Muratoğlu’nun birlikte sunduğumuz program Sabah Şerifleri ile yaptığımız Sözcü Televizyonu’yla yollarımız ayrıldı. Başka ekranlarda görüşmek dileğiyle….” mesajını yayınladı.

Ülkenin pek çok alanı gibi işini iyi yapanlara değil, kendi adamlarına kadro açmaya çalışan yöneticilerin egemenliğinde olan medya sektöründe gelenek bozulmadı. Alişar Delek, Sözcü TV yönetimine gelir gelmez Yılmaz Özdil döneminde işe alınan kadronun büyük kısmını işten çıkardı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kuş Uçuşu dizisinin 3. sezonuna başarılı konuk oyuncu
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir