1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Sinem Kobal'dan 3. çocuk açıklaması

Dün gece Elle dergisinin stil ödülleri gecesine katılan Sinem Kobal, setleri çok özlediğini anlattı.

Sinem Kobal’dan 3. çocuk açıklaması

Sinem Kobal peş peşe anne olunca iki kızının bakımı nedeniyle mesleğine ara vermişti. Ünlü oyuncu son dönemde eşi Kenan İmirzalıoğlu’yla davetlere daha sık katılmaya başladı. güzel oyuncu dün de Elle Style Awards Töreni’ne katıldı. Şıklığıyla dikkat çeken Kobal “Tasarım ödülümü takdim etmek için burada bulunuyorum. En son 2016’da Elle Style Awards’a katılmışım. O yüzden herkesi çok özledim. Bu gece burada olduğum için bayağı keyifliyim” dedi.

İş hayatına dönmeye hazırlandığını anlatan Sinem Kobal, “Her şey yolunda… Çocuklar büyüyor. Lalin 2,5 yaşında, gerçekten Kenan’ın kopyası… Zaten renkleri de ona benziyor. Leyla yeni bir yaşına girdi. daha ikimizin karışımı ama renkleri bana benziyor. İkisi de çok tatlılar… İnşallah her şey güzel olsun. Heyecanla büyümeleriniz izliyoruz. Biz de yavaş yavaş projeleri okumaya başladık. Tekrar işimizin başındayız” diye konuştu.

Eşi Kenan İmirzalıoğlu‘nu öven Kobal “Onun adına konuşmayayım ama bence şahane bir baba… Çok şanslıyım. Ona buradan teşekkür edeyim” şeklinde konuştu. Ünlü oyuncu “Üçüncü çocuk gelir mi?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Yok, ben de çalışmayı özledim. Üretmek de istiyorum. Dediğim gibi hayırlısıyla önümüzdeki günlerde bakacağız…

thumbnail
Önerilen Yazı
Ebru Şallı EYT’den emekli oldu, aldığı maaşı açıkladı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir