1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Show TV'den şaşırtan "Bir Şansım Olsa" hamlesi

Show TV yayından kaldırdığı Bir Şansım Olsa'nın Star TV'ye transfer olmasının ardından programın yayın saatinde tekrar bölümü yayınlamaya başladı.

Show TV’den şaşırtan “Bir Şansım Olsa” hamlesi

Show TV yayınlandığı ilk haftadan beri yüksek izlenme oranlarıyla dikkat çeken programı Bir Şansım Olsa’yı yapım şirketi BBO Yapım’la yollarını ayrıldığı için yayından kaldırmıştı. Ahu Sungur’un sunduğu sevilen program bir hafta sonra Star TV’ye transfer oldu.

“Bir Şansım Olsa” 22 Nisan’dan beri cumartesi günleri Star TV’de saat 13.00’te yeni bölümleriyle seyirciyle buluşmaya başladı. Bu hafta programın ikinci bölümü yayınlandı ve Show TV programın eski yayınını Star TV’nin yeni bölümünün karşısına koydu. Aynı anda “Bir Şansım Olsa”nın iki kanalda birden yayınlanması seyirciyi şaşırttı. Show TV ayrıca programın eski bölümlerini de hafta içi her gün sabah kuşağında da tekrarlıyor.

Bu durumun ilginç bir boyutu da programın eski yayınlarında kullanılan BBO Yapım’a ait başvuru hattının yeni program için de kullanılıyor olması… Show TV istemeden de olsa Star TV’de ekrana yeni bölümlere yapılacak başvurulara da destek oluyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Show TV’den şaşırtan “Bir Şansım Olsa” hamlesi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir