1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Sezen Aksu sahnelere mi dönüyor?

Sezen Aksu'nun yıllar sonra sahnelere döneceği konuşuluyor.

Sezen Aksu sahnelere mi dönüyor?

Türk müzik tarihine ölümsüz eserler kazandıran çağdaş ozanımız Sezen Aksu, 40 yıllık sahne hayatına 2016 yılında veda etmişti. Geçen yıllarda üretmeye, sanat hayatına katkı sağlamaya devam eden Aksu, her ne kadar “artık ben emekli hayatı yaşıyorum” dese de sevenleri ondan canlı şarkılar dinlemeyi çok özledi. Zaman zaman Minik Serçe’nin tekrar sahnelere dönmesi için sosyal medyada da kampanyalar da başlatılmıştı. Ancak Sezen Aksu röportajlarında sahnelere dönmeyeceğini dile getirmişti.

Son dönemde ise yakın çevresinden gelen bilgilere göre usta sanatçı sahnelere dönmeyi düşünüyor. Üstelik Aksu adına 2023 yılıyla ilgili yapılan son paylaşımda da sanatçının “Şarkı Söylemek Lazım” eseri eşliğinde sahne görüntülerine yer verilmesi dikkat çekti.

Aksu yeni yıl mesajında da şu satırlara yer verdi:

“5..4..3..2..1… 2023’te herkesin biricik ve çok değerli olduğunu fark etmesi, anlaması, hissetmesi; ve bu değere sahip çıkması dileğiyle…”

Ülkemiz için de pandemi sonrası bir yeniden doğuş yılı olması beklenen 2023’te Aksu’nun sürpriz yapıp sahnelere dönüp dönmeyeceği merak konusu…

thumbnail
Önerilen Yazı
Aile’de Kıvanç Tatlıtuğ’un sevgilisi Aysel’i kim oynayacak?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir