1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Şevval Sam'a annesinden uyarı: Yakarız konakları değil, yaparız konakları

Geçen cuma Harbiye Açıkhava'da sahne alan Şevval Sam'ı izleyenler arasında annesi Leman Sam da vardı.

Şevval Sam’a annesinden uyarı: Yakarız konakları değil, yaparız konakları

Şevval Sam,  Şef İbrahim Yazıcı yönetimindeki 50 kişilik Pera Filarmoni Orkestrası’yla Harbiye Açıkhava‘da unutulmaz bir konsere imza attı. Vigor Kültür Sanat organizasyonuyla düzenlenen gecede “Aşkı Bulacaksın’’ konseptiyle sahneye çıkan sanatçı güzelliği ve performansıyla sahnede ışık saçtı.

Tarık Ediz imzalı iki kostümle sevenlerinin karşısına çıkan Sam’ı izleyenler arasında annesi Leman Sam ve oğlu Tarık Emir Tekin de vardı. Valsler, tangolar, Karadeniz, Fransız ve Rum şarkılarından oluşan güçlü repertuvarıyla 2 saati aşkın süre sahnede kalan Şevval Sam’a “İzmir’in Kavakları” şarkısında söylediği “Bize de derler Çakıcı, yar fidan boylu… Yakarız konakları” cümlesiyle ilgili uyarı geldi. Anne Sam kızına şarkıdaki şiddet içeren kelimeye dikkat çekti ve “Yakarız değil, yaparız konakları” dedi.

Şevval Sam da yaşam hakkında gösterdiği özenle, hayvan ve doğa sevgisiyle tanınan annesine teşekkür ederek “Senin gibi muhteşem bir kadının kızı olmak gurur verici… Bizim evde ‘Bir taşla, 2 kuş’ lafı kullanılmaz mesela… Bir taşla, 2 şişe denir” diye konuştu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ebru Şahin’in yeni projesi netleşti mi?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir