1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Serap Paköz'den Nilgün Belgün'e Metin Akpınar sorusu

Nilgün Belgün ikiz kızları olduğu ortaya çıkan ve gündemden düşmeyen Metin Akpınar'la ilgili yazılı bir açıklama yaptı ve "Şu anda 82 yaşında olan bir sanatçının artık üstüne gitmemeli" dedi.

Serap Paköz’den Nilgün Belgün’e Metin Akpınar sorusu

Nilgün Belgün aynı zamanda hocası olan usta tiyatrocu Metin Akpınar‘ın yıllar sonra ikiz kızlarının ortaya çıkması ve açılan babalık davası nedeniyle yıpratılmasına tepki gösterdi. 82 yaşındaki Akpınar’ın çok değerli bir sanatçı olduğuna dikkat çeken Belgün yazılı bir açıklama paylaştı ve şunları söyledi:

“Bu fotoğraf 1976 yılında Devekuşu Kabare’de ilk profesyonel oyunculuğumu sergilediğim ‘Haneler’ adlı oyunun müzik provasından… Benim için anısı ve değeri çok büyüktür. Metin Akpınar benim hem ustam, hem patronum hem de sahne partnerimdi o yıllarda… Son zamanlarda hiç olmadığı kadar özel hayatıyla ilgili gündemde… Her insanın yaşamında hataları, yanlışları olduğu gibi sanatçıların da olabilir. Herkes hatasından ve yanlışından kendi sorumludur ve bedelini de kendi öder. Ödemiştir de…

Metin Akpınar sanatıyla yıllarca halkı gülümsetmiş yüzünü güldürmüş bir aktördür. Şu anda 82 yaşında olan bir sanatçının artık üstüne gitmemeli zaten yaşadıklarından yeterince üzülen bu adamın daha fazla saygınlığını yıpratmamalı… Daha fazla üzülmesine neden olmadan konuyu kapatıp onu kızlarıyla baş başa bırakmalı diye düşünüyorum. Çünkü biliyorum ki bu değerli insanların yeri asla dolmuyor… Onları yaşarken güzel anmak değerini bilmek zorundayız. Bunları eski bir dost olarak ustasından çok şey öğrenen bir öğrenci olarak söylemek istedim. Durum ciddi ve asla dedikodu malzemesi yapılacak bir olay değil…”

Nilgün Belgün’e ünlü sunucu Serap Paköz de merak ettiği şu soruyu sordu:

“Canım Nilgüncüğüm merak ettiğim bir konu daha var ve basından da bu sorunun cevabını duymadım. Bu iki kadeş annelerine de dava açtılar mı acaba? Anneleri de onları nüfusuna aldı mı? Yeni kimliklerinde baba adı Metin Akpınar yazacak. Peki anne adı olarak ne yazacak? Konu sadece babalık davası mı, yoksa annelik davası da gündeme gelecek mi? O zaman kızların samimiyetleri sorgulanmayacaktır. Yani tabii ki amaç sadece “Soybağı’nı oluşturmaksa süreç böyle işlemeli… Sevgiler canım😍… ”

Nilgün Belgün de “Bu konuyu ben de bilmiyorum Serapcım❤️” yanıtını verdi.

thumbnail
Önerilen Yazı
atv’nin “Tutsak” dizisinde Şifanur Gül’ün kardeşine kim hayat verecek?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir