1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Sefo'nun çağrılmadığı müzik ödülleri törenine sevgilisi Melisa Döngel katıldı

Ünlü repçi Sefo Power Müzik Ödül Töreni'ne ateş püskürdü, Murda'yı hedef aldı. Gecenin sürprizi ise Sefo'nun sevgilisi Melisa Döngel'in törene katılmasıydı.

Sefo’nun çağrılmadığı müzik ödülleri törenine sevgilisi Melisa Döngel katıldı

Sefo dün akşam Atatürk Kültür Merkezi’nden Power Müzik Ödülleri Töreni‘ne ateş püskürdü. Başarılı rapçi törende siyahi bir rapçinin açılışı yaptığını görünce twitter sayfasına şunları yazdı:

Müzik Ödülleri” adı altında ödül töreni yapıp ülkemizde ve dünyada bu kadar revaçta olmasına rağmen “Rap/Hiphop” kategorisi koymayan, bu kadar yok saymanın ardından yurtdışından ithal rapçi getirip onunla açılış sahnesi yapan PowerTürk grubunu esefle kınıyorum. Bu tweet’i asla ve asla kendime ödül&davet beklediğimden değil, güçlü ve büyük bir güruhu yok saymalarından dolayı atıyorum. Siz kabul etmeseniz de biz varız, gerçi herkes her şeyin farkında zaten fazla söze gerek yok…”

Geceye ayrıca rapçi Murda ve Güneş de katıldı. Hollanda asıllı rapçi Murda, Hadise‘yle beraber “En Güçlü İşbirliği Ödülü”nü Selim Çaldıran ve Elif Kaya‘nın elinden aldı.

Vakko ve Power Group Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko’nun ev sahipliğinde gerçekleşen gecenin sponsoru Cornetto‘nun şarkısını seslendiren Güneş, “En Güçlü Yükselen Şarkıcı” ödülünü aldı.

Sefo‘nun isyan ettiği törene bir küs, bir barışık ilişki yaşadığı ünlü oyuncu Melisa Döngel‘in katılması ise dikkat çekti. Geceye ödül vermek için katıldığını belirten Döngel, Sefo’yla ilgili soruları “Teşekkür ederim, bence gecenin anlamını bozmayalım” diyerek geçiştirdi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yalı Çapkını’nın senaristi değişiyor mu?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir