1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Seda Sayan'dan müstakbel gelini Miray Daner'le ilgili ilk açıklama

Seda Sayan'dan müstakbel gelini Miray Daner'i çok sevdiğini söyledi.

Seda Sayan’dan müstakbel gelini Miray Daner’le ilgili ilk açıklama

60. yaşını kutlayan Seda Sayan yılbaşı gecesi Kıbrıs’ta sahne aldı. Kuliste soruları yanıtlayan Sayan, O Ses Yılbaşı programında Ayça Ayşin Turan’la düeti çok konuşulan Murat Boz’u bu sene evlendirmek istediğini söyledi ve “Murat Boz’u bu sene evlendirmem lazım kesin… Zamanı geldi bana göre… O da abla haklısın dedi. Evlendireceğim onu…” yorumunu yaptı.

Oğlu Oğulcan Engin ve sevgilisi Miray Daner’in çok yakıştığını da söyledi ve “Biraz önce ona mesaj attım. Annen topik oldu ona göre ayağını denk al dedim. Çok şekerler, Miray’ı da çok seviyorum” dedi. Sayan “Oğlunuzu evlendirmek istiyor musunuz?” sorusuna “Oğulcan ile ilgili yasağım var. Ne olur yasaklıyım, adam telif istiyor benden… Oğulcan Engin telif istiyor benden… o yüzden konuşamam” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ego’nun ilk tanıtımı yayınlandı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir