1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Şafak Sezer'in kızıyla oynadığı Kutsal Damacana 4 filmi son 3 yılın rekorunu kırdı

Şafak Sezer'in son filmi "Kutsal Damacana 4" sinema salonlarına 6 haftada rekor sayıda seyirci çekti.

Şafak Sezer’in kızıyla oynadığı Kutsal Damacana 4 filmi son 3 yılın rekorunu kırdı

Şafak Sezer’in Kamil Çetin’in yönettiği “Kutsal Damacana 4” filmi pandemi ve deprem felaketine rağmen sinema salonlarında çok önemli bir başarıya imza attı. 20 Ocak’ta gösterime giren Polat Yağcı’nın patronu olduğu Poll Film imzalı film,  box office Türkiye verilerine göre 6 haftada 1 milyon 12 kişi tarafından izlenerek son 3 yılda komedi alanında en çok izlenen ilk film oldu.

Şafak Sezer kendisine uğur getirsin diye kızı Irmak’a da rol verdiği filminde Ersin Korkut, Müjde Uzman, Nilgün Belgün, Erhan Yazıcıoğlu, Deniz Oral ve Onur Büyüktopçu’yla kamera karşısına geçmişti.

Öte yandan ünlü komedyen yeni filmi ‘Kolpaçino 4’ün de hazırlıklarına da başladığını duyurmuştu. Şafak Sezer geçen günlerde filmdeki rol arkadaşları Aydemir Akbaş, Ali Çatalbaş, Abidin Yerebakan, Serkan Şengül ve yapımcısı Polat Yağcı’yla yemekte buluşmuştu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Alp Navruz’dan çifte anlaşma

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir