1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Seren Serengil saf değiştirdi, Deniz Uğur’un şahidi oldu

Ünlü oyuncu Deniz Uğur ile ikiz çocuklarının babası Reha Muhtar’ın velayet davasının yeni duruşması bugün yapıldı.

Seren Serengil saf değiştirdi, Deniz Uğur’un şahidi oldu

Deniz Uğur’un eski sevgilisi Reha Muhtar’la yıllardır bitmeyen velayet davasının yeni duruşması bu sabah Çağlayan Adliyesi’nde görüldü. Avukat Feyza Altun’un temsil ettiği davada Uğur’un sürpriz şahitleri de vardı. Geçen sene Reha Muhtar’ın Anadolu Adliyesi’nde yanında olan Seren Serengil, bu kez saf değiştirdi ve Deniz Uğur lehine şahitlik yaptı. Reha Muhtar’ın Seren Serengil ve sevgilisi Mustafa Tohma’yla da geçen aylarda kavga ettiği, ikilinin “gerçek yüzünü gördük” dedikleri Reha Muhtar’ın aleyhine çocukları düşünerek Deniz Uğur’un yanına geçtikleri öğrenildi.

Deniz Uğur bu sabah adliyede yanında olan Seren Serengil’e “Canımın parçası çocuklarımın en yüksek hayrı için bütün melekler yanımdaydı bugün… Hiçbir evladın baskıya, şiddete, tehlikeye maruz kalmaması için, karar duruşmasına dek, inananlardan dualarını eksik etmemelerini rica ediyorum🤲🏼” mesajını yayınladı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Buse Varol “Selahaddin Eyyubi” dizisiyle setlere dönüyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir