1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Sadri Alışık'tan Ece Binay açıklaması

Sadri Alışık'ın Mahsun Kırmızıgül'ün eski eşi Ece Binay'la aşk yaşadığı iddiası gündeme gelmişti.

Sadri Alışık’tan Ece Binay açıklaması

Sadri Alışık son günlerde özel hayatıyla gündemde… Kerem Alışık ile Sibel Turnagöl’ün yapımcılık yapan oğulları Sadri Alışık’ın Mahsun Kırmızıgül’ün eski eşi Ece Binay’la aşk yaşadığı iddiası gündeme gelmişti. Alışık konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

İşte o açıklama:

“Hayatı mümkün olduğunca doğru ve dengeli yaşamaya dikkat eden biri olarak son 2 gündür değerli arkadaşım Ece Binay ile ilgili hakkımda “iddia” adıyla ortaya çıkan haberlerin beni son derece üzdüğünü ve hiç bir şekilde gerçeği yansıtmadığını açıklamak isterim.

Ece Binay benim evlenmeden önce tanıdığım ortak arkadaş gruplarımızın da olduğu eski bir arkadaşımdır. Son bir kaç yıldır tahminimce 2 veya 3 kez görüşmüşüzdür. Eylül ayında yaşanan ve bahse konu olan gece Eceyle bir mekanda ortak arkadaşımızın doğum gününde karşılaştık. Ece evlerimizin yakın olması ve arabamı da almamış olmam sebebiyle beni evime bıraktı. O günden sonra ne görüştük, ne karsılaştık, ne konuştuk.
Mesele tamamen bundan ibarettir.

Bana göre son derece doğal olan bu durumun farklı bir alana çekilerek hatta daha da abartılarak farklı bir kurgu ve senaryo haline getirilme anlayışını ve mantığını anlayabilmiş değilim. Herhangi bir ilişkim olduğunda bunu açıklamaktan kaçınmayacağımı bildirir, gerçeğin açıkladığım gibi net ve tek olduğunu bilmenizi isterim.
Sevgilerimle…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Gökhan Alkan’ın yeni dizisi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir